Η Νέα Δημοκρατία έχει εκφράσει και ιεραρχήσει τις προτεραιότητές της μέσα στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα.

Έχει προτείνει τη θέση Επιτρόπου για την ευρωπαϊκή Άμυνα και Ασφάλεια. Όπως επίσης, τη θέση ενός Επιτρόπου αποκλειστικά υπεύθυνου για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Η Επιχείρηση πρώτα απ’ όλα».

Επίσης, θεωρούμε πως η Αγροτική Πολιτική χρειάζεται μία αναθεώρηση που θα διασφαλίζει την ισορροπία μεταξύ της πράσινης ατζέντας και του αγροτικού κόσμου.

Από τη συνέντευξή μου στην εκπομπή «Απολύτως σχετικό» με τον Α. Παπασταματίου, στο ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 91,6 – 105,8

Διαβάστε περισσότερα...

Καλεσμένος στην εκπομπή «ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ» στο Action 24, συζητήσαμε για την αναβάθμιση της Δημόσιας Υγείας.

Είναι γεγονός πως η πανδημία έφερε στην επιφάνεια σημαντικά ζητήματα. Ωστόσο, η σημερινή κυβέρνηση έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει σημαντικές παρεμβάσεις ενίσχυσης τόσο των νοσοκομείων, όσο και των δομών.

Η τηλεϊατρική, τα προγράμματα που τρέχουν για τους πολίτες, η αύξηση των αποδοχών, αλλά και η πρόσφατη εξαγγελία 10.000 προσλήψεων είναι μερικές από αυτές.

Διαβάστε περισσότερα...

Αν δεν αλλάξει η Ευρώπη, θα αποδομηθεί. Διότι, φτιάξαμε μία νομισματική Ένωση αλλά όχι μια οικονομική Ένωση.

Χρειάζονται πολλά να αλλάξουν προς τη σωστή κατεύθυνση. Χρειαζόμαστε έναν ευρωπαϊκό χάρτη με έργα για τις νησιωτικές περιοχές, και φυσικά τα νησιά της πατρίδας μας.

Από τη συνέντευξή μου στους δημοσιογράφους Σπύρο Λιβέρη και Γρηγόρη Μπάλτα και στο τοπικό ραδιόφωνο Ζακύνθου, ΣΤΙΓΜΑ RADIO 97,6.

Διαβάστε περισσότερα...

Ως ο μοναδικός αυτοδιοικητικός στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, μπορώ να συνεισφέρω μαζί με τους Φορείς, τις Περιφερειακές Ενώσεις Δήμων και την ΚΕΔΕ, στην οικοδόμηση της νέας ευρωπαϊκής αρχιτεκτονικής.

Από τη συνέντευξή μου στο ΚΡΗΤΗ TV

Διαβάστε περισσότερα...

Είναι σημαντικό να κατανοήσουν οι πολίτες πως η ψήφος μας στις 9 Ιουνίου δεν πρέπει να είναι διεκπεραιωτική, ούτε τιμωρητική. Ψηφίζουμε για την Ευρώπη που θέλουμε και ζητάμε.

Από τη συνέντευξή μου στον ραδιοφωνικό σταθμό ΕΡΑ ΠΑΤΡΑΣ

 

Διαβάστε περισσότερα...

Εγγραφείτε στο Newsletter

* απαιτείται
 
αξίζει και
μπορεί!

Επικοινωνία

Βουκουρεστίου 16
Αθήνα, 106 71
Ε: mangelopoulos@yahoo.gr
T: 210 36 45 831

Πάρτε μέρος στο διάλογο