Ο καλοκαιρινός επισκέπτης της, μπορεί να συνδυάσει την παγκοσμίως γνωστή ελληνική φιλοξενία όχι μόνο με τις υπέροχες παραλίες του νησιού, αλλά, εξαιτίας και του εντυπωσιακού ορεινού όγκου της, όπως και της ιστορίας της και με πολλές ακόμη δραστηριότητες φυσιολατρικού, περιηγητικού, πολιτιστικού και καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος.

Διαβάστε περισσότερα...

[28.03.2019] Ομιλία στο Συνέδριο με θέμα: “Prevention of Radicalization. Local Strategies & Initiativesπου διοργανώθηκε από το Κέντρο Μελετών Ασφάλειας (ΚΕ.ΜΕ.Α.), στο πλαίσιο συμμετοχής του στο ευρωπαϊκό Έργο «PRACTICIES» (Partnership Against Violent Radicalization in the Cities), που υλοποιείται μέσω του χρηματοδοτικού εργαλείου Horizon 2020 και συντονίζεται από το Πανεπιστήμιο της Τουλούζης ΙΙ, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Τουλούζης ΙΙ, το Ευρωπαϊκό Δίκτυο για την Ασφάλεια στις Πόλεις (European Forum for Urban Security - EFUS) και την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Ε.).

Διαβάστε περισσότερα...

Φιλοδοξούμε να προχωρήσουμε στην κατάρτιση μίας πλήρους ενεργειακής ατζέντας, με τη συνδρομή και της Επιτροπής που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες και θα απαντά στα σημερινά προβλήματα.

Διαβάστε περισσότερα...

Εγγραφείτε στο Newsletter

* απαιτείται
Για μια Ευρώπη
πιο κοντά στην Ελλάδα!
Για μια Ελλάδα
πιο κοντά στην Ευρώπη!

Επικοινωνία

Βουκουρεστίου 16
Αθήνα, 106 71
Ε: info@mangelopoulos.gr
T: 210 36 45 831

Πάρτε μέρος στο διάλογο