Ξεκάθαρο μήνυμα νίκης και κυβερνησιμότητας για ένα ακόμη καλύτερο αύριο στα νησιά του Νομού μας! Τα στιγμιότυπα από τη λαμπρή εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων Βουλευτών της ΝΔ στις #εκλογες της 21ης Μαΐου στο ιστορικό #aeolis.

Διαβάστε περισσότερα...

Ο καλοκαιρινός επισκέπτης της, μπορεί να συνδυάσει την παγκοσμίως γνωστή ελληνική φιλοξενία όχι μόνο με τις υπέροχες παραλίες του νησιού, αλλά, εξαιτίας και του εντυπωσιακού ορεινού όγκου της, όπως και της ιστορίας της και με πολλές ακόμη δραστηριότητες φυσιολατρικού, περιηγητικού, πολιτιστικού και καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος.

Διαβάστε περισσότερα...

[28.03.2019] Ομιλία στο Συνέδριο με θέμα: “Prevention of Radicalization. Local Strategies & Initiativesπου διοργανώθηκε από το Κέντρο Μελετών Ασφάλειας (ΚΕ.ΜΕ.Α.), στο πλαίσιο συμμετοχής του στο ευρωπαϊκό Έργο «PRACTICIES» (Partnership Against Violent Radicalization in the Cities), που υλοποιείται μέσω του χρηματοδοτικού εργαλείου Horizon 2020 και συντονίζεται από το Πανεπιστήμιο της Τουλούζης ΙΙ, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Τουλούζης ΙΙ, το Ευρωπαϊκό Δίκτυο για την Ασφάλεια στις Πόλεις (European Forum for Urban Security - EFUS) και την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Ε.).

Διαβάστε περισσότερα...

Εγγραφείτε στο Newsletter

* απαιτείται
 
Με το βλέμμα
μπροστά

Επικοινωνία

Θεμιστοκλή Σοφούλη & Κωστάκη 11,
Βαθύ Σάμος ΤΚ 83100
T: 22730 22013 /  6976817561

Βουκουρεστίου 16
Αθήνα, 106 71
Ε: info@mangelopoulos.gr
T: 210 36 45 831

Πάρτε μέρος στο διάλογο