Η προσπάθεια για ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη, δε σταματά. Θα συνεχιστεί με επιμονή, υπομονή και πείσμα, όσο δύσκολοι κι αν είναι οι καιροί μας. Έχει, άλλωστε, ήδη αποδώσει σημαντικούς καρπούς.

Διαβάστε περισσότερα...

Από το Σάββατο 18.05 και έως τη Δευτέρα 20.05 θα βρίσκομαι στο Μωριά. Τη χερσόνησο της Ελλάδας με τον πλούσιο παραγωγικό ιστό, τον τόπο με την πολυμορφική γεωγραφία και την ιστορία από τον πρώτο μεγάλο Πολιτισμό της ηπειρωτικής Ελλάδας. Θα περιοδεύσω σε Καλαμάτα, Σπάρτη, Πύλο, Πύργο.

Διαβάστε περισσότερα...

Στην Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών, παρουσίασα τo βιβλίο μου με τίτλο «Υπάρχει ορίζοντας για την Ευρώπη;»

Για το βιβλίο μίλησαν οι Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας - Κωνσταντίνος Π. Γιουλέκας, Θεόδωρος Καράογλου, Αθανάσιος Σαββάκης, Σάκης Μουμτζής, Μελίνα Δεμερτζοπούλου και Μαρία Χατζηδημητρίου. Τη συζήτηση συντόνισε η δημοσιογράφος Σύνθια Σάπικα.

Διαβάστε περισσότερα...

Στην κατάμεστη αίθουσα διαλέξεων του Ιδρύματος Θεοχαράκη παρουσιάστηκε χθες το νέο βιβλίο του Μιχάλη Αγγελόπουλου, υποψήφιου Ευρωβουλευτή με τη ΝΔ και μέχρι πρόσφατα, Δημάρχου Σάμου. Το βιβλίο, με τίτλο “Υπάρχει Ορίζοντας για την Ευρώπη;” προλόγισαν η Όλγα Κεφαλογιάννη, πρώην υπουργός και υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ, ο καθηγητής Πολιτικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου Θανάσης Διαμαντόπουλος και ο Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος Θεοχαράκη, Φώτης Παπαθανασίου, ενώ συντονιστής ήταν ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κοτταρίδης.

Διαβάστε περισσότερα...

Εγγραφείτε στο Newsletter

* απαιτείται
 
Με το βλέμμα
μπροστά

Επικοινωνία

Θεμιστοκλή Σοφούλη & Κωστάκη 11,
Βαθύ Σάμος ΤΚ 83100
T: 22730 22013 /  6976817561

Βουκουρεστίου 16
Αθήνα, 106 71
Ε: info@mangelopoulos.gr
T: 210 36 45 831

Πάρτε μέρος στο διάλογο