Η μάχη της 21ης Μαΐου, η μόνη που θα γίνει με σταυρό στο ψηφοδέλτιο, είναι η πιο κρίσιμη ημέρα για την Ελλάδα και πολύ περισσότερο για τα ακριτικά νησιά μας, όπως η Σάμος, η Ικαρία και οι Φούρνοι. Την προηγούμενη τετραετία έγινε από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ένα συνολικά μεγάλο, σοβαρό και κρίσιμο έργο, σε όλη τη χώρα.
Διαβάστε περισσότερα...

Οι Ευρωπαίοι νησιώτες ζουν σε συνθήκες ιδιαίτερης δυσκολίας και οικονομικά πολύ δυσμενέστερες από αυτές των ηπειρωτικών περιοχών. Η αδικία αυτή είναι μια πληγή που πρέπει να θεραπευθεί γρήγορα και οριστικά.

Διαβάστε περισσότερα...

Η Ευρώπη δεν μπορεί να αρκεσθεί σε κάποιο επενδυτικό σχέδιο αλλά πρέπει να συστήσει μόνιμη υπηρεσία για τη νησιωτικότητα, που θα μαθαίνει τα προβλήματα και θα ενεργεί αμέσως για την ορθή και δίκαιη εξυπηρέτηση των κατοίκων τους.

Διαβάστε περισσότερα...

Στη διάρκεια μιας τριετίας φρικαλεοτήτων, από το 1919 έως το 1922, στην τελευταία και πιο άγρια φάση της Γενοκτονίας των Ποντίων, εκατοντάδες χιλιάδες ψυχές, αλλά κι ένας ανεκτίμητος ιστορικός, πολιτιστικός και πνευματικός πλούτος έπεσαν θύματα της μισαλλοδοξίας των Νεοτούρκων. Η 19η Μαΐου, ημέρα μνήμης αυτού του αποτρόπαιου εγκλήματος, είναι μια ημέρα θλίψης και περισυλλογής.

Διαβάστε περισσότερα...

Η Δημοκρατία πληγώνεται βαθιά όταν οι πολίτες γυρίζουν την πλάτη τους στις κάλπες. Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, το ίδιο το άτομο μοιάζει να αυτοαναιρεί αυτή καθαυτή τη σημασία της πολιτικής, αν μη τι άλλο, ύπαρξής του.

Διαβάστε περισσότερα...

Εγγραφείτε στο Newsletter

* απαιτείται
 
Με το βλέμμα
μπροστά

Επικοινωνία

Θεμιστοκλή Σοφούλη & Κωστάκη 11,
Βαθύ Σάμος ΤΚ 83100
T: 22730 22013 /  6976817561

Βουκουρεστίου 16
Αθήνα, 106 71
Ε: info@mangelopoulos.gr
T: 210 36 45 831

Πάρτε μέρος στο διάλογο